Damian25.04. - B l o g
Damian25.04.  
...
Ostatnia gra:  Poker Texas Hold'em
5 dni 11 godzin temu   
    •  

    Czy to jest oszust ?

    2010-07-31
    Wysłane przez:Game_Admn. Data:2010-07-31 17:57:31Temat: ADMINISTRATORS…….AGAIN IN OUR WEB……

    AND YOU CAN BE PART OF OUR ADMINS IN THIS WEBSITE,……… AND WIN WONDERFULL BONUS….. 250K---500K----1M----5M-----10M OF CHIPS…….ONE MONTH OF VIP OR GOLD STATUS……JUST REGISTER YOUR NICK IN THE NEXT LINK….

    http://www.gamedesireonlineadmins.eu.tp

    Gamedesire Support Team

    Copyright © 2004-2010

    All Rights Reserved

     

     

    dostalem takie cos

    komentarze: (21)
    • 031003 37 dni 9 godzin temu
      ja też to mam i nie wiem..właśnie sie miałam pytac
    • RiodeBrasil 37 dni 9 godzin temu
      Fałszywka ! nie wchodzić i nie odpowiadać jak chcecie mieć dalej swoje konto !!!
    • Bisial92 37 dni 9 godzin temu
      nie wchodzcie w to, bo to taki sposob żeby wam sie wkraść na konto. Kiedyś na youtube widzialem filmik na czym to polega. Jak sie zalogujecie, to to co wpiszecie pojawi sie osobie ktora wam to wyslala, czyli nick i haslo.
    • Bisial92 37 dni 9 godzin temu
      A jeśli sie zarejestrowaliście na tym linku to zmiana hasla powinna pomoc ;)
    • xDiAmEnCiQx 37 dni 8 godzin temu
      oczywiście, że oszust
    • Milan.s1 37 dni 8 godzin temu
      Też to przedchwilką dostałem :P
    • P@tryk 37 dni 8 godzin temu
      te o przed chwila dostalem ;D
    • xDiAmEnCiQx 37 dni 8 godzin temu
      a ja nie dostałam :P
    • dorka_wroc 37 dni 8 godzin temu
      tez dostaalm taka wiadomosc
    • 031003 37 dni 8 godzin temu
      no co za ciule , już nie mają co wymyślić!!! I z tego co zauważyłam to każdy grał w mahjong , jak dostawał wiadomość

    Strony: 3

    1